Sunday, 10 June 2018

Milkbooster Shaklee... Alhamdulillah Berjaya!

Assalamualaikum dan salam ramadhan.

saye Sham dari Sarawak. tapi dok menetap di kl.

Hari ni sham nak share pasal Alfafa complex.
Sham amalkan alfafa ni dah nak masuk 2 tahun. sham ingat nak masuk 2 tahun sebab Naufal dah 2 tahun 4hari hari ni..

sampai hari ni naufal still breastfeeding lagi. rezeki naufal ibu die dipertemukan dengan alfafa ni.

kalau ikot kakak2 sham semua nye bf tak sampai setahun pun. pastu masa umur naufal belum 6 bulan lagi..time tu sham dah stress dah.. susu dah mule kering. sebab masa tu tak de ilmu lagi pasal breastfeeding ni..

Masa lepas melahirkan tu memang air susu meriah ya amat. sebab tu lah tak  kisah ape pun.

lepas naufal dah masuk 3 bulan di situ la bermula nye mimpi ngeri seorang ibu yang kekurangan air susu. kesian sangat ngan naufal time tu. rase nak give up dah nak bagi susu formula.. tapi suami cakap kalau boleh tak nak bagi naufal susu formula awal sangat.. so sham pun search la kat google cara2 nak meriah kan air susu..

Masa ni la kenal ngan Alfafa.. syukur sangat. doa nak susukan naufal sampai umur die 2 tahun Allah makbulkan..

selain tu..alfafa ni bagi kulit sham berseri taw..hihi..yang kawan cakap. kalau tak kite pun tak perasan.




No comments:

Post a Comment