Friday, 3 July 2015

Kehebatan Vita-Lea for Children dari Shaklee

Assalamualaikum...hari ni saya ingin berkongsi mengenai khasiat multivitamin dari Shaklee yang dikenali sebagai Vita-Lea for Children.

Vita-Lea For Children sudah lebih setahun tiada dalam pasaran. Kini muncul semula dengan come back yang lebih hebat di awal tahun Januari 2015. Ianya kini mempunyai formula yang ditambah baik yang amat sesuai untuk diberikan pada anak-anak yang sedang membesar. 

Mengapa memilih multivitamin Shaklee? KERANA rasanya yang amat SEDAP yang sangat digemari oleh anak-anak. Selain dari itu, produk Shaklee sentiasa selamat, berkesan dan semulajadi.Kajian terbaru menunjukkan 25% sumber kalori kebanyakan anak-anak ialah dari makanan ringan. Kentang goreng merupakan sumber sayuran nombor 1 mereka.

Kajian juga turut menyatakan kekurangan nutrisi yang berpunca dari pemakanan yang tidak sihat menjejaskan prestasi anak-anak di sekolah, mempengaruhi sistem imunisasi badan, tumbesaran tulang dan perkembangan fizikal mereka.

Di Malaysia sendiri, 9/10 kanak-kanak membesar dengan kekurangan nutrisi penting seperti vitamin A, D, kalsium dan zat besi. Mungkinkah anak-anak kite termasuk dalam nisbah ini? Jika Ya, Vita-Lea For Children adalah penyelesaian bagi permasalahan ini, In Shaa Allah.

Terdapat lebih kurang 7 keistimewaan Vita-Lea For Children yang adalah amat rugi jika anak-anak kita yang sedang membesar gagal untuk mengambil multivitamin ini. Tabletnya yang sebesar bola mata anak-anak kita juga mampu menutup lompang-lompang nutrien anak-anak kita. Antara kelebihan-kelebihan Vita-Lea For Children Shaklee adalah seperti berikut:


Antara golongan kanak-kanak yang disarankan untuk mengambil Vita-Lea For Children ialah:
1. Mereka yang tidak suka makan sayur-sayuran dan buah-buahan.
2. Mereka yang memilih makanan.
3. Mereka yang hanya memakan makanan yang sedap-sedap tanpa mempedulikan khasiat nutriennya.

Mampukah kita sebagai ibu untuk memberikan khasiat yang cukup untuk anak-anak kita? Jawapannya YA jika kita memberikan anak-anak kita Vita-Lea For Children. Dengan hanya pengambilan vitamin ini, anak-anak kita sudah mendapat bekalan nutrien yang mencukupi bagi melengkapkan keperluan nutrisi harian selain daripada makanan yang dimakan setiap hari.

Rebut peluang mendapatkan Vita-Lea For Children dengan harga yang lebih ekonomi, kerana bulan Julai ini, Shaklee menawarkan promosi Vita-Lea For Chilrden B4@3 (Beli 3 PERCUMA 1). Memang berbaloi-baloi dan super jimat. Masih inginkan diskaun yang lebih menjimatkan? Whats App saya 013 697 8184 atau PM di Facebook Syikin Karim

Pastikan anda tidak melepaskan peluang HEBAT ini!!!

Whats App saya 013 697 8184 atau PM di Facebook Syikin Karim

No comments:

Post a Comment